Operatörsutbildning för Livetap-systemet

livetap_all

Denna utbildning är en kombination av teori, praktik och även in-borrning under tryck i skarpt läge. Vid ankomsten kommer du att utfärdas med Livetap ”manual” som innehåller omfattande steg-för-steg-instruktioner för att hjälpa dig att bekanta dig med borr, verktyg och de olika applikationer där Livetap kan användas.

Den praktiska delen avslutas med en in-borrning under tryck tillsammans med den utbildningsansvarig på för Livetap systemet hos Nordic Sprinkler.

Utbildningen startar 09.00 och avslutas ca 16.00 och är avsett för två personer vid varje kurstillfälle. Utbildningen avslutas med ett teoriprov och efter godkänt provresultat utfärdas ett certifikat på att personen i fråga får använda Livetap på driftsatta sprinklersystem. För mer info kring pris på utbildning etc. kontakta Benny Wallén.

Normalt utförs denna utbildning hos oss i Märsta, men om ni så önskar kan vi förlägga den t.ex. hos er, men då tillkommer t.ex. fraktkostnader etc. på själva utbildningskostnaden. I utbildningen ingår alltid kaffe, lunch och kursmaterial.

På kursen kommer du att lära dig detta:

  • Lära dig om alla rördelar och deras tillämpningar/applikationer
  • Bli säker att använda Livetap verktyg (underhåll etc.)
  • Utför en borrning utan tryck (torr borrning)
  • In-borrning under tryck i skarpt läge tillsamman med dina utbildare.

Kursdatum:
15, 16 aug –  29, 30, 31 aug –  5 (fullbokad), 6, 7 sept – 12, 13, 14 sept – 19, 20, 21 sept

Kontakt/Bokning:
Benny Wallén
070 – 250 33 98
benny@nordicsprinkler.se

broschyr
Klicka på bilden ovan för att läsa mer om Livetap i vår broschyr (pdf).